Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942521071 - 2310929635

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τα ανθοϊάματα προέρχονται από άνθη διαφόρων δέντρων και φυτών,που έχουν τοποθετηθεί σε καθαρό νερό πηγής και εκτεθεί σε ηλιακό φως.

Ο Edward Bach είχε παρατηρήσει πώς αν για κάποιους λόγους επανέλθει σε ισορροπία η διαταραγμένη ψυχική κατάσταση κάποιου ασθενούς, επανέρχεται και η σωματική υγεία. Βάλθηκε να βρει παράγοντες τέτοιους που να βοηθούν στην επαναφορά της ψυχικής ισορροπίας και μετά από πολλά πειράματα ανακάλυψε τα άνθη των λουλουδιών που μπορεί να το επιτύχουν.

Στις περιπτώσεις ασθενειών που συνδέονται με το σώμα μπορούμε να διακρίνουμε την έλλειψη ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας της κοινωνίας που ως σύνολο ατόμων είναι επίσης ένας ζωντανός οργανισμός. Στην ουσία ισχύει αυτό που διατύπωσε ο Bach πως η αρρώστια είναι η αποκρυστάλλωση μιας πνευματικής συμπεριφοράς.Εξάλλου τα τελευταία χρόνια μετά τις ανακαλύψεις του Dr. Ryke Geert Hamer για τη σχέση ανάμεσα στον καρκίνο και σε ψυχικές καταστάσεις όλο και περισσότεροι γιατροί άρχισαν να χρησιμοποιούν τα ανθοϊάματα στην καθημερινή τους πρακτική.

Το σύστημα των ανθοϊαμάτων Bach εφαρμόζεται από πολλούς θεραπευτές και αριθμεί ήδη, επτά δεκαετίες ζωής. Με τη βοήθειά του έχει καταστεί δυνατόν να απαλύνονται και να εξισορροπούνται πολλές αρνητικές ψυχολογικές καταστάσεις, με τρόπο ήπιο και ασφαλή, χωρίς επιβάρυνση για τον οργανισμό και χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τα ιάματα θεραπεύουν την νοητική κατάσταση, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και την ιδιοσυγκρασία του πάσχοντα, πάρα τη σωματική πάθηση κατ’ευθείαν, καθώς είναι ο φόβος για μια πάθηση που είναι σημαντικός, παρά η πάθηση η ίδια. Τα ανθοϊάματα θεραπεύουν τον άνθρωπο και παρ’ όλο που οι καιροί αλλάζουν, τα ανθοϊάματα προχωρούν παράλληλα με τους ανθρώπους και όχι με τον καιρό.