Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310-929635

ΠΡΟΦΙΛ

Η ανεύρεση και διατήρηση της καλής υγείας είναι ευκολότερη από την απώλειά της.

Παρ’ όλη την τεχνολογική πρόοδο και την υποτιθέμενη αφθονία των αγαθών στις μέρες μας , η υγεία έχει πάρει την φθίνουσα, καθώς οι περισσότερες ασθένειες βλέπουμε να πλήττουν όλο και νεαρότερα άτομα  και υπάρχουν και αιτἰες για αυτό.

Η τροφή έχει επεξεργαστεί και βιομηχανοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν είναι τροφή πια, η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι αδιαμφισβήτητη, ο άνθρωπος δεν αναπαύεται επαρκώς ούτε ασκείται με αποτέλεσμα να τοξινώνεται και να επιβαρύνεται συνεχώς η υγεία του.

Τα καλά νέα όμως είναι ότι η αναστροφή μιας ασθένειας είναι εφικτή και αυτό επιτυγχάνεται εξαλείφοντας τα αίτια που την προκάλεσαν και αποτοξινώνοντας το σώμα.

Το κύριο μέλημά μας, στην ολιστική ιατρική, είναι να αντιμετωπίσουμε ολιστικά τον άνθρωπο και να δώσουμε ύψιστη σημασία στην πρόληψη καθοδηγώντας τον ώστε να βρει πάλι την χαμένη του ζωτικότητα και να διατηρήσει την καλή του υγεία.

Μέσω λεπτομερούς ιστορικού και μεθόδων όπως η ιριδολογίαη φυσικοπαθητική, ο βιοενεργειακός έλεγχος και σε συνδυασμό με απεικονιστικές εξετάσεις μπορούμε να αποκαλύψουμε την αιτία του προβλήματος, έτσι ώστε αλλάζοντας τον τρόπο ζωής μέσω ζωντανής διατροφής, άσκησης, αποτοξίνωσης να επανέλθει η χαμένη ζωτικότητα και ευεξία.